ΔΡΑΣΗ : Προστασία , αξιοποίηση και εκσυγχρονισμός σχολικών χώρων και υποδομών.

ΔΡΑΣΗ : Προστασία , αξιοποίηση και εκσυγχρονισμός σχολικών χώρων και υποδομών.

Σε συνεργασία όλων των φορέων, συλλόγου εκπαιδευτικών, μαθητών, συλλόγου γονέων , σχολικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

Όσον αφορά την βελτίωση των εγκαταστάσεων και αισθητική του κτιρίου και του αύλειου χώρου:

΄Εγινε επιδιόρθωση των αλουμινοκατασκευών και τουαλετών από συνεργείο που έστειλε η σχολική επιτροπή. Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος από άγρια χόρτα.

Δημιουργήθηκε χώρος ανακύκλωσης και έγινε εκπαίδευση των μαθητών για την σπουδαιότητα και σημασία της στην σημερινή καταναλωτική κοινωνία. Οι μαθητές ζωγράφισαν στους τοίχους διάφορες εικόνες με θέματα από τα Μαθηματικά , Ιστορία , ανακύκλωση κλπ. Έγινε με την συμμετοχή των μαθητών διαγράμμιση και καθαριότητα των γηπέδων μπάσκετ , βόλεϊ κλπ Αντικατάσταση αθλητικού εξοπλισμού. Τοποθετήθηκε εξοπλισμός βόλεϊ και μπάσκετ.

Όσον αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό:

Έγινε αναβάθμιση της μνήμης RAM των Η/Υ του εργαστηρίου Πληροφορικής , από 4Gb σε 8Gb. Αλλαγή του σκληρού δίσκου σε SSD 255Gb και των Windows σε 10.

Αγοράστηκαν από την σχολική επιτροπή και παραδόθηκαν 2 τηλεοράσεις. Εγινε εγκατάσταση γραμμών ίντερνετ σε όσες αίθουσες δεν υπήρχαν και τοποθετήθηκαν οι τηλεοράσεις , τα μηχανήματα προβολής και Laptops. Τοποθετήθηκε διαδραστικός πίνακας στο Χημείο και ανανεώθηκε μέρος του εξοπλισμού ( ντουλάπια , πάγκοι ) από δωρεά του ιδρύματος Μποδοσάκη .

Όσον αφορά τις αίθουσες διδασκαλίας:

Καθαρίστηκαν από τους μαθητές κάθε τμήματος , οι υπάρχουσες ντουλάπες , επιδιορθώθηκαν οι πίνακες ανακοινώσεων. Ο σύλλογος γονέων έπλυνε και επιδιόρθωσε τις κουρτίνες των αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων που είχαν καιρό να πλυθούν.

Evaggelia Katsigianni